Nieuw-Schoonoord 1-2b

6881 TV Velp

06-25497834

Ook via Whatsapp

Maandag t/m Vrijdag

Zie Praktisch

Over Fenna

Met veel plezier werk ik als fysiotherapeut. Naast de fysiotherapie begeleid ik de FysioGym groepen in de praktijk. Een hele leuke afwisseling met de individuele afspraken vind ik.In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sindsdien heb ik veel bijgeleerd en ervaring opgedaan. Naast de algemene fysiotherapie heb ik mij de afgelopen jaren meer toegelegd op het onderzoeken en behandelen van zwangerschapsgerelateerde klachten, bekkenklachten en bekkenbodemklachten. Een hele leuke patientencategorie!

Het uitdagende en interessante aan fysiotherapie is de combinatie van het fysieke met de psyche. Lichaam en geest beinvloeden en versterken elkaar, zowel positief als negatief. Dit beide omvattend en meenemen in een behandeling vind ik belangrijk, uitdagend en leuk.

In het gehele traject, van intake tot afsluiting van de behandeling, vind ik het belangrijk dat iemand zich gehoord en op zijn of haar gemak voelt.

BIG nummer: 19912776704
Praktijk AGB-code: 04-079357
Persoonlijke AGB-code: 04-116692

 

Professionele ervaring

In 2010 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut voltooid aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik eerst waargenomen in Ede waarna ik via Arnhem en Giesbeek met veel plezier in Velp ben gaan werken.

Vanaf het begin van mijn loopbaan is nascholing een belangrijk onderdeel in mijn ontwikkeling. Ik heb verschillende cursussen gevolgd waarbij de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van knie-en schouderklachten werden doorgenomen. Ook op het gebied van de ouder wordende mens heb ik verschillende cursussen gevolgd.

Naarmate mijn loopbaan vorderde merkte ik dat ik het bekken- en bekkenbodemgebied een interessant gebied vond om mee te werken en meer over te leren. Dat heeft er toe geleid dat ik mij verder heb gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van bekkenklachten, zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en in problematiek welke kan optreden na de bevalling.

Op het gebied van de bekkenbodem heb ik mij verder gespecialiseerd in de functiestoornissen van de bekkenbodem (bijvoorbeeld incontinentie), de bekkenbodem in relatie tot seksualiteit en de bekkenbodem in relatie tot de darm.

Het werken met en samenwerken aan bovenstaande klachten vind ik uitdagend en leuk. Vaak wordt er meer bereikt en zijn de klachten beter te controleren/te verhelpen dan werd verwacht en dit geeft een goed gevoel aan beide kanten.

Niet alleen het fysiek functioneren is belangrijk tijdens het herstel van klachten, ook de manier waarop er naar de klacht wordt gekeken en hoe met de klacht wordt omgegaan is van invloed op het herstel. Positieve vraagstelling, positieve benadering en respect voor eigen initiatief en het zelfherstellend vermogen zijn van mij uit vaardigheden en waardes die ik gaandeweg heb geleerd en waar ik het belang van inzie tijdens het behandeltraject.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik, op oproepbasis, werkzaam bij het Nederlands Paramedisch Instituut als cursuscoordinator. Dit is een scholingsaanbieder en verzorgt met name cursussen en opleidingen voor fysiotherapeuten en andere paramedische beroepen.