Nieuw-Schoonoord 1-2b

6881 TV Velp

06-25497834

Ook via Whatsapp

Maandag t/m Vrijdag

Zie Praktisch

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Klachten ontstaan door een verstoring in het functioneren van spieren, pezen, banden en/of gewrichten. Deze verstoring ontstaat vaak doordat de balans tussen wat u doet en wat uw lichaam aankan verstoord is. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals een veranderde (werk)houding, blessure, stress, ziekte of het ouder worden van het lichaam.

U kunt bij van Harten Fysiotherapie terecht met klachten aan het bewegingsapparaat zoals

nek-, schouder-, rug-, hoofdpijnklachten
bekkenbodemklachten
bekkenklachten, al dan niet zwangerschapsgerelateerd
heup-, knie-, enkelklachten
revalidatie na operatie, blessure of een fractuur
verbeteren van de conditie
valpreventie

De fysiotherapie richt zich middels advies, oefeningen en behandelingen op het verbeteren van het dagelijks functioneren. Samen werken wij doelgericht door te kijken naar de persoon en het functioneren, de verwachtingen en de wensen. Hiervoor wordt een behandelplan opgesteld. Vaak bestaat dit uit adviezen en oefeningen om zelf actief aan uw herstel te werken, zodat u weer beter kunt bewegen. Naast oefeningen wordt vaak gebruik gemaakt worden van manuele verrichtingen als massage van spieren en mobiliseren van gewrichten.

Behandeling vindt meestal plaats op de praktijk. Mocht u niet naar de praktijk kunnen komen, dan kan op verwijzing van de huisarts of specialist, de behandeling bij u thuis worden uitgevoerd.