Nieuw-Schoonoord 1-2b

6881 TV Velp

06-25497834

Ook via Whatsapp

Maandag t/m Vrijdag

Zie Praktisch

Zwangerschap

Tijdens je zwangerschap verandert er veel. Het lichaam ondergaat allerlei veranderingen, hormonen zijn van invloed op hoe je je voelt en uiteindelijk bereidt je lichaam zich voor op de laatste fase van de zwangerschap en uiteindelijk de bevalling.

Niet iedereen ondervindt klachten tijdens of na de zwangerschap en de mate waarin klachten worden ervaren verschilt per persoon en soms ook nog per zwangerschap.

Graag begeleid ik je tijdens en na je zwangerschap om deze periode zo goed mogelijk door te komen.

Bijvoorbeeld omtrent klachten aan het bekken; met specifieke behandeling en advies volgens de methode van Cecile Röst wordt de bekkenstabiliteit en de belastbaarheid verbeterd en verminderen de bekkenklachten.

Naast klachten van het bekken kan ik je eveneens begeleiden bij klachten van de bekkenbodem; verminderde coordinatie van de bekkenbodemspieren waardoor bijvoorbeeld incontinentie ontstaat of juist teveel spanning in het bekkenbodemgebied waardoor dit gebied niet prettig aanvoelt en bijvoorbeeld rugklachten kunnen ontstaan.

Door de veranderingen kan de algemene belastbaarheid anders zijn dan gewend en is bijvoorbeeld de hoeveelheid energie anders dan eerst. Hoe hiermee om te gaan en deze balans weer gelijkmatiger te krijgen zijn voorbeelden waar ik graag samen aan werk om je prettiger te laten voelen, tijdens en na de zwangerschap.